INGYENES SZÁLLÍTÁS 17.900 FT FELETT

Kapcsolat

Segíthetünk?

TELEFONSZÁM

EMAIL CÍM

ÜZLETI EGYÜTTMŰKÖDÉS

Gyakran ismételt kérdések

A termékek keresésére oldalunkon többféle lehetőség van. A szabadszavas keresőben a termékek nevében lévő kifejezésekre lehet rákeresni. A webáruház menüpontban lehetőség van a termékkategóriák (ágyneműhuzat, törölköző stb.) szerinti szűrésre is, így például megjelenítheted az összes lepedőt. A termékeket szűrheted még szín vagy anyag alapján is. Lehetőséged van arra is, hogy a kilistázott termékeket az áruk szerinti sorrendben jelenítse meg a webáruház.

Igen, oldalunkon van lehetőség regisztráció nélküli vásárlásra.

  1. A megvásárolni kívánt terméket tedd a kosárba!
  2. A kosár menüpontban ellenőrizd a termékeket, illetve a mennyiséget!
  3. Add meg az adataid és válassz a fizetési és szállítási lehetőségek közül!
  4. Add le a rendelésed!

Ha regisztrálsz oldalunkon, akkor kényelmesebben vásárolhatsz, mert későbbi vásárláskor nem kell újra megadnod az adataidat.

Ha elfelejtetted a jelszavad, akkor a bejelentkezésnél kattints az “ELFELEJTETT JELSZÓ?”-ra, majd add meg az e-mail címed és mi küldünk Neked egy e-mailt, amelyben a rendszer által generált ideiglenes jelszó lesz. Ezzel a jelszóval be tudsz lépni a fiókodba. Belépés után a jelszavad változtasd meg!

Igen. A megrendelt termék és szállítási költség (ha van) árát is ki lehet egyenlíteni bankkártyás fizetéssel. A kártyás tranzakció a OTP Mobil Kft. SimplePay Online Fizetési Rendszerén keresztül történik.

Minden rendelésről automata visszaigazolást küld a rendszerünk. Ha ez nem érkezett meg postafiókodba, ellenőrizd, hogy nincs-e a postafiók spam (levélszemét) mappájában! Győződj meg arról is, hogy jó e-mail címet adtál-e meg! Ha a megadott e-mail cím helyes, akkor kérjük, honlapunkon a “KAPCSOLAT” aloldalon az űrlapon jelezd, keresd ügyfélszolgálatunkat e-mailben a [email protected] címen!

Amennyiben a csomag a rendeléstől számított 5 munkanapon belül nem érkezik meg, keress bennünket elérhetőségeinken, hogy utánanézhessünk.

Webáruházunk elektronikusan hiteles e-számlát állít ki, amelyet a rendeléskor megadott e-mail címedre küldünk. Az elektronikus formában elkészült számlák ugyanolyan hiteles számlának minősülnek, mint a papíralapú számlák. Az elektronikus számla megbízható, mert nem veszik el, interneten bármikor hozzáférhetsz. Nem utolsó sorban környezetbarát megoldás, mert nem használunk fel papírt a számla nyomtatásához, így ha nálunk vásárolsz, Te is hozzájárulsz környezetünk megóvásához.

FEL

KOSÁR 0

FIÓK
WISHLIST

WISHLIST

Bejelentkezés

Regisztráció

A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használjuk, melyeket a Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Elfelejtett jelszó

Elfelejtette a jelszavát? Kérjük adja meg a felhasználónevét vagy email címét, és elküldjük a helyreállító linket emailben!