INGYENES SZÁLLÍTÁS 17.900 FT FELETT

Szállítási információ

A Link 24 webáruházban házhozszállítás esetén a megvásárolt termékeket futárszolgálattal juttatjuk el Neked a vásárláskor megadott szállítási címre vagy az általad kiválasztott csomagpontba. A megrendelt termékek kiszállítását  a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft.

 végzi, amely cég a megrendelést követően a megrendeléskor megadott szállítási címen három alkalommal próbálja meg a kézbesítést teljesíteni.

A termékek személyes átvételére van-e lehetőség?

A Link24 webáruház jelenleg nem működtet fizikailag elérhető boltot, nincs kereskedelmi eladó egysége, ahol a termékek megtekintésére, átvételére lehetőség nyílna. A Link24 termékek kizárólag internetes felületünkön rendelhetőek meg.

Mikor kerül a termék kiszállításra a megrendelést követően?

A házhozszállítás időpontja a készleten lévő termék esetében általában a megrendelést követően 1-5 munkanapon belül, csomagpontok esetén ez 1-2 munkanappal kitolódhat. A futárszolgálat minden esetben felveszi Veled a kapcsolatot a várható szállítás körülbelüli időpontjával kapcsolatban.

A házhozszállítás az ünnepi időszakban 3-8 munkanapra várható! Ez nagyban függ a futárszolgálat leterheltségétől is!

Mennyibe kerül a termékek kiszállítása, az utánvét?

A megrendelt termékeket 1590 Ft költséggel, futárszolgálattal szállíttatjuk ki Neked vagy küldjük a kiválasztott csomagpontba. Továbbá a megrendelés az utánvétel költségét nem tartalmazza. Az utánvétes fizetés drága, mind Neked, mind nekünk. Így ha utánvétes fizetési módot választasz, akkor 390 Ft fizetéssel kapcsolatos költséget kell felszámítanunk pluszban.

Hogyan történik utánvétel esetén a számla kifizetése?

A megrendelt termékek ellenértékét a csomag átvételekor készpénzben vagy bankkártyás fizetéssel a futárnak kell kifizetned. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és a rendelést visszaigazoló e-mail alapján minden költséget tartalmaz.

Hogyan történik meg a termék átvétele előreutalás/bankkártyás fizetés esetén házhozszállításnál?

A megrendelt termékeket a futárszolgálat szállítja ki Neked. Mivel a termék ellenértékének és a szállítás esetleges költségeinek megfizetése előreutalással már megtörtént, így az átvételkor semmilyen egyéb költséget nem kell a futárnak megfizetned, és ez érvényes a csomagpontok esetén is.

Hogyan vegyünk át csomagot a szállítást végző futárcégtől?

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8 és 17 óra között. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodsz otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetőséged) munkahelyi címet, kontakt telefonszámot megadnod (erre a megrendelés folyamatánál, a megjegyzés mezőben nyílik lehetőséged). A futárszolgálat háromszori kézbesítést kísérel meg a megadott szállítási címen. Csomagpont esetén a termékek 5 naptári napon belül – a nyitvatartási időt figyelembe véve – bármikor átvehetőek.

Hol találhatóak a futárcéggel kapcsolatos információk?

A szállítást végző futárcég honlapja a https://gls-group.eu/HU/hu/home. Ezen a címen nyomon is követheted, hogy csomagod éppen hol jár.

FEL

KOSÁR 0

FIÓK
WISHLIST

WISHLIST

Bejelentkezés

Regisztráció

A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használjuk, melyeket a Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Elfelejtett jelszó

Elfelejtette a jelszavát? Kérjük adja meg a felhasználónevét vagy email címét, és elküldjük a helyreállító linket emailben!