INGYENES SZÁLLÍTÁS 17.900 FT FELETT

Maci mintás ágytakaró

7990 Ft

Méret: 200 cm x 230 cm

Anyaga: 100% poliészter

Raktáron

Várható szállítás: 2023.09.27.
MEGOSZTÁS

Leírás

A tejgyapjú szövet minden szálát nem iparilag festették, így nem fakul ki, nem érződik sem merevnek, sem irritálónak, a szál jobban nyújtható, könnyű és meleg. Ezek a meleg ágytakarók megfelelnek az Ön különböző otthoni igényeinek, és használhatók kanapétakarókként, autótakarókként, hálótakarókként, ágyneműként is, így kényelmesebbé és kényelmesebbé teszik az életét. A gyapjúszál és a szövet erősebben egyesül, nincs szösz, nem hullik, nem gömbölyödik, a piheelosztó felület egyenletesebb és finomabb, tartósabb.

Méret: 200 cm x 230 cm

Anyaga: 100% poliészter

Ajánlott mosás: Semleges mosószer, normál hőmérsékletű mosás, kímélő vagy kímélő ciklus, lapos száraz, alacsony hőmérsékletű vasalás, szárítógépben szárítás, klóros fehérítés és rendszeres vegytisztítás használata javasolt.

Információk

Anyag

100% poliészter

Méret

200×230 cm

Minta

virágok

Kérdésed maradt a termékkel kapcsolatban?

Érdekelhetnek még…

FEL

Maci mintás ágytakaró

7990 Ft

Raktáron

KOSÁR 0

FIÓK
WISHLIST

WISHLIST

Bejelentkezés

Regisztráció

A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használjuk, melyeket a Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Elfelejtett jelszó

Elfelejtette a jelszavát? Kérjük adja meg a felhasználónevét vagy email címét, és elküldjük a helyreállító linket emailben!